Працівники та гуртківці кафедри фтизіатрії і пульмонології з курсом професійних хвороб Івано-Франківського національного медичного університету отримали Срібний Грант від Європейського респіраторного товариства з метою участі в щорічному Європейському респіраторному конгресі.

Міжнародний науковий форум відбудеться 14-18 вересня цього року в Парижі (Франція). Франківські науковці представлять на конгресі усну доповідь на тему «Proinflammatory cytokine IL-6 deteсtion in severe COPD patients: Focus on roflumilast».

Нагадаємо, минулого року викладачі кафедри також брали участь у цьому конгресі та представили одразу чотири роботи, виконані під керівництвом завідувача кафедрою доктора медичних наук, професора Миколи Островського, що стосуються дослідження фундаментальних основ діагностики та лікування неспецифічних захворювань легень, таких як ХОЗЛ та саркоїдоз органів дихання.

Європейське респіраторне товариство є найбільшою європейською організацією в галузі респіраторної медицини і об’єднує більш ніж 100 країн світу. Основними цілями даної організації є дослідження, тренування та навчання спеціалістів у галузі респіраторної медицини.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
16
17
18
19
21
22
23
25
26
28
29

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma