На початку липня в Івано-Франківському національному медичному університеті та медичному коледжі приймальна комісія починає прийом документів від абітурієнтів, охочих здобувати медичний фах. Ми починаємо серію публікацій, щоб розповісти майбутнім студентам про можливості, які відкриваються перед ними завдяки вступу до нашого вишу.

ІФНМУ є одним з лідерів медичної освіти України. Про це свідчать високі результати ліцензійних і державних іспитів, які здають випускники вишу. Така успішність студентів є можливою завдяки злагодженій та ефективній, спрямованій на успішний результат роботі ректорату, професорсько-викладацького колективу, а також відповідній матеріально-технічній базі, яка визнана однією з кращих в Україні і продовжує розбудовуватися і вдосконалюватися. Комфортні гуртожитки, затишні корпуси і аудиторії, сучасне мультимедійне та медичне навчальне обладнання, хмарні інтернет-технології, потужний спорткомплекс, гуртки творчої самодіяльності, студентські організації — усе це робить навчання в університеті та коледжі прогресивним, яке відповідає викликам і вимогам часу, та цікавим, адже студентська молодь має змогу всебічно розвиватися.

Першість та інновації — це ті слова, які за останні кілька років стали звичними та загальновживаними, як серед студентів, так і викладачів вишу. Це ті поняття, якими керується керівництво вишу, формуючи цілі і завдання щодо розвитку закладу.

Здобутків чимало — і про них згодом. А поки пропонуємо ближче ознайомитися з університетом, переглянувши фільм, створений до 70-річчя вишу.

Задля чого працює ІФНМУ говорить ректор Микола Рожко: «Кожна хвора людина хоче, щоб до неї підійшов чуйний, доброзичливий, уважний лікар. Довіра до свого лікаря — це вже половина успіху в лікуванні хвороби. І для цього треба працювати всім — і суспільству, і медикам, і університетам».

Усі деталі щодо правил і умов вступу до університету і медичного коледжу, обсяги прийому та ціни на навчання можна дізнатися на нашому сайті в розділі «Приймальна комісія», де є окремі розділи «Вступ до університету» і «Вступ до медичного коледжу». Перерахуємо спеціальності, на які можна подавати документи вступникам.

На основі повної загальної середньої освіти (11 клас) документи можна подавати на спеціальності:

• 227 Фізична терапія, ерготерапія

• 222 Медицина

• 221 Стоматологія

• 226 Фармація, промислова фармація (денна і заочна форми навчання)

• 228 Педіатрія

На основі базової загальної середньої освіти (9 клас) можна подавати документи до медичного коледжу ІФНМУ на такі спеціальності:

• 223 Медсестринство (спеціалізації лікувальна справа, сестринська справа)

• 221 Стоматологія (стоматологія ортопедична)

• 226 Фармація, промислова фармація (фармація)

Крім того, абітурієнти на основі повної загальної середньої освіти (11 клас) також можуть вступати до медичного коледжу на спеціальність:

• 221 Стоматологія (стоматологія ортопедична).

Згодом ми розповімо про різні сторони студентського життя, а саме успіхи наших юних науковців, творчі здобутки талановитої молоді, спортивні досягнення наших студентів, міжнародну співпрацю вишу тощо.

Долучайтеся до великої університетської родини!

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
15
16
17
18
20
21
24
25
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma