У суботу, 9 червня, в Івано-Франківському національному медичному університеті відбулася чергова сесія іспиту FCE з англійської мови на рівень B2.

Як повідомляє кафедра мовознавства, згідно з умовами договору, того дня в університеті працювала екзаменаційна команда київського платинового центру «Грейд» від Cambridge Assessment English. Супервайзером іспиту виступила Євгенія Шмелькова. Складали FCE 19 осіб – працівників 13 кафедр ІФНМУ. Кафедри неврології та нейрохірургії, анатомії людини, а також загальної практики сімейної медицини, фізичної реабілітації і спортивної медицини представляли на іспиті декілька працівників.

Нагадаємо, що іспит FCE розрахований на рівень B2. Його рекомендують складати тим, хто володіє письмовою та розмовною англійською мовою на рівні Upper Intermediate. FCE оцінює такі навички, як Reading, Use of English, Writing, Listening та Speaking. Викладачі ІФНМУ складали так звану комп’ютерну версію FCE.

Іспит відбувався у класах відділу інформаційно-аналітичного забезпечення. Окремо працювала команда екзаменаторів усної частини FCE.

Бажаємо всім працівникам високих результатів!

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
3
6
8
10
13
14
15
16
21
22
23
24
27
28
29
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma