Нещодавно в Харкові відбулася традиційна науково-практична конференція з міжнародною участю «Урологія, андрологія, нефрологія- досягнення, проблеми, шляхи вирішення». Традиційно в рамках конференції відбувся VII чемпіонат по футболу серед урологів України. Цього року на престижному форумі знову відзначився Івано-Франківськ, повідомляє кафедра урології.

На конференції завідувач кафедрою урології Івано-Франківського національного медичного університету професор Євген Литвинець та його учні представили чотири доповіді, які, як завжди, були сприйняті із великою зацікавленістю.

Минулого року на цій конференції окремо відзначили науковий вклад урологів Івано-Франківська, а Євгена Литвинця нагородили медаллю ім. В.І. Шаповала «За особистий вклад у розвиток урологічної та нефрологічної служби». А цього року урологи Франківщини відзначилися ще й у спортивній сфері.

Вперше участь у футбольному чемпіонаті взяла збірна команда урологів Прикарпаття. І дебют видався вдалим — в нелегкій боротьбі команда виборола перше місце та Кубок. На шляху до чемпіонства урологи Івано-Франківська перемогли потужні команди Дніпра та Львова. У фіналі франківці впевнено перемогли команду урологів Києва, яка перед цим два роки поспіль була чемпіоном турніру. Гра нашої команди викликала ажіотаж та зацікавленість учасників конференції і достойно була відзначена.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
15
16
17
18
20
21
24
25
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma