У середу, 16 травня, у спорткомплексі кафедри фізичної реабілітації, ерготерапії та фізичного виховання відбулося справжнє свято спорту — урочиста церемонія нагородження переможців і призерів III спартакіади серед студентів та IV спартакіади «Здоров’я» серед професорсько-викладацького складу та працівників Івано-Франківського національного медичного університету.

Така церемонія стала вже традиційною. Легка і невимушена атмосфера, неформальне спілкування, пісні у виконанні студентів, запальні танці від університетського Народного колективу естрадно-спортивного танцю «Арт», показові виступи кращих спортсменів вишу, ну і звісно ж десятки медалей і кубків — що ще потрібно для вшанування спортивного активу університету?

«В нашому університеті є багато урочистих днів — день університету, посвята в студенти, випускні, але це свято має особливе забарвлення — оптимізму, боротьби та здорового способу життя, — говорить в.о. ректора професор Ганна Ерстенюк. — Ми дуже тішимося, що наші студенти протягом всього терміну навчання мають змогу розвинути свої спортивні навички, а викладачі і працівники можуть покращувати здоров’я на нашій чудовій спортивній базі. Дякую всім, хто долучається до наших спортивних змагань. Це справжня візитівка нашого університету».

У командному заліку студентської спартакіади цього навчального року перемогу здобули спортсмени медичного факультету. Друге місце посіли студенти медичного коледжу ІФНМУ. Почесне третє місце в стоматологічного факультету.

«Щиро вітаємо всіх наших любителів спорту, — каже завідувач кафедри фізичної реабілітації, ерготерапії та фізичного виховання професор Ігор Чурпій. — У нас багато справжніх спортсменів та людей, які ведуть здоровий спосіб життя. Підтвердження цьому — наше свято, на яке зібралися так багато студентів, викладачів і працівників університету. Фізкультура і спорт корисні не лише для здоров’я, вони зближують людей, покращують стосунки в колективі. Тож наш спорткомплекс відкритий для всіх, хто бажає долучитися до спорту. Запрошуємо всіх бажаючих!»

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
15
16
17
18
20
21
24
25
26
27
28
29
30
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma