Нещодавно в Києві відбулася чергова неймовірна спортивна подія — «Гонка Нації». Студенти Івано-Франківського національного медичного університету стали першими в Україні, які заявились на «Гонку Нації» як університетська команда.

Нагадаємо, у квітні студенти ІФНМУ взяли участь у «Гонці Нації» в Буковелі. Цього разу в київській гонці взяли участь майже 2000 учасників із України, Польщі, Білорусі та Молдови. ІФНМУ представляли п’ятеро учасників, а саме п’ятокурсники Валерій Кіндюк, Іван Стець, студенти шостого курсу Володимир Павлюк, Святослав Карпенко та другокурсниця Марія Марченко. Студенти-медики взяли участь у забігу, де на багатокілометровій трасі підкорили близько 30 перешкод.

«Траса була дуже непростою, — розповідає Валерій Кіндюк. — Були численні підйоми і спуски. Організатори встановили багато нових перешкод, яких ми ще не бачили, і це ще більше ускладнювало забіг».

Цікаво, що ІФНМУ цього разу став першим університетом України, який виставив свою команду на цих змаганнях. Досі студенти брали участь у цих забігах в індивідуальному заліку, але жоден український університет ще не делегував сюди свою команду. За словами Валерія Кіндюка, наші студенти змогли виступити як команда завдяки Студентському парламенту ІФНМУ, який надав усіляку підтримку та організаційну допомогу у виїзді на змагання.

Головним завданням для всіх учасників «Гонки Нації» є подолати всі перешкоди і фінішувати. І студентам-медикам це вдалося. Тож вітаємо наших неймовірних атлетів із цим здобутком і бажаємо подальших успіхів!

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
15
16
17
18
20
21
24
25
26
27
28
29
30
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma