Днями на базі Івано-Франківського базового медичного коледжу відбувся II (регіональний) етап конкурсу професійної майстерності «Краща медична сестра» серед випускників медичних коледжів Прикарпаття спеціальності «Сестринська справа». Івано-Франківський національний медичний університет представляла переможниця I етапу конкурсу, студентка четвертого курсу 26 групи Юлія Мединська. Вона посіла IIІ місце.

У конкурсі брали участь переможці першого етапу трьох медичних коледжів регіону. Завдання складалося з теоретичної частини, де конкурсанти вирішували тестові завдання, ідентичні завданням ліцензійного інтегрованого іспиту Крок М. Сестринська справа. У другій частині конкурсу студенти виконували практичні навички із дисциплін медсестринство в хірургії, медсестринство в педіатрії і медсестринство у внутрішній медицині та основи медсестринства.

Оцінювали роботу члени журі, до складу якого входили викладачі та керівництво трьох коледжів регіону. Представниками ІФНМУ були завідувач сестринським відділенням Галина Гвоздецька, викладач основ медсестринства та медсестринства у внутрішній медицині Христина Кузьмінська, викладач медсестринства в педіатрії Ірина Казімирчук, викладач медсестринства в хірургії, доцент Володимир Гудивок.

Як каже Юлія Мединська, найбільше в медсестринській справі їй подобаються навички в хірургії. Після закінчення коледжу студентка планує продовжити навчання на другому курсі рідного медичного університету.

Керівництво університету щиро вітає Юлію Мединську із призовим місцем та бажає подальших успіхів у навчанні та у житті!

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
15
16
17
18
20
21
24
25
26
27
28
29
30
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma