Чоловіча студентська збірна команда Івано-Франківського національного медичного університету з волейболу завершила свою боротьбу в чемпіонаті області з волейболу серед команд Вищої ліги. У неділю, 15 квітня, в черговому турі наші студенти на рідному спорткомплексі кафедри фізичної реабілітації, ерготерапії та фізичного виховання зустрічалися з лідером чемпіонату — командою «Прибилів» з однойменного села в Тлумацькому районі.

Перемогти сильного суперника в студентів-медиків не вийшло. Попри непоступливу боротьбу протягом усього матчу, «Медик» поступився з рахунком за партіями 0:3.

«Команда медичного університету дуже гарна, молода і перспективна, — ділиться враженнями від команди ІФНМУ президент Івано-Франківської обласної федерації волейболу Олександр Попович. — Хочу відзначити, що невтішні результати по ходу сезону насправді не відображають реального стану команди. Студенти-медики програвали в боротьбі, і з ними рахувалися абсолютно всі команди і в Кубку, і в чемпіонаті області. Їм просто трішки бракує досвіду. Якщо вони продовжуватимуть грати, то будуть і прогресувати».

Отож, після цієї гри збірна ІФНМУ завершила свою боротьбу в цьогорічній обласній Вищій лізі. Але виступ на найвищому обласному рівні однозначно запам’ятається для наших студентів нелегкими поєдинками та цінним досвідом.

Нагадаємо, минулого навчального року наша збірна здобула бронзові нагороди чемпіонату Івано-Франківська, перемогла на обласній універсіаді та вперше в історії університету посіла третє місце в чемпіонаті області серед команд Першої ліги. Завдяки останньому досягненню команда отримала право підвищитися в класі, і за сприяння ректора університету, професора Миколи Рожка та кафедри фізичної реабілітації, ерготерапії та фізичного виховання команда заявилася у Вищу лігу області. Викладач цієї кафедри і тренер команди Сергій Лопацький та всі студенти-волейболісти дякують ректорату за можливість спробувати себе на найвищому рівні обласних волейбольних змагань.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
8
9
10
14
15
16
17
21
22
23
24
29

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma