У четвер, 22 березня, Студентський парламент Івано-Франківського національного медичного університету влаштував видовищне шоу «Танці з викладачами».

Дійство відбулося у Pasage Gartenberg та зібрало власне студентів університету, а також студентів з усієї України, які приїхали до Івано-Франківська взяти участь у 87-й, науково-практичної конференції студентів і молодих вчених із міжнародною участю «Інновації в медицині».

У шоу взяли участь п’ять танцювальних пар:

• Ірина Ліскевич, викладач кафедри неврології та нейрохірургії — Ростислав Зваричук, студент 2 курсу;

• Мар’яна Прокопович, викладач кафедри інфекційних хвороб та епідеміології — Остап Вовчко, студент 1 курсу;

• Андрій Процик, викладач кафедри інфекційних хвороб та епідеміології — Вікторія Куртяк, студентка 1 курсу;

• Степан Рабій, викладач кафедри радіології та рідіаційної медицини — Мар’яна Юрків, студентка 1 курсу;

• Юрій Чопик, викладач кафедри мовознавства — Анна Бандура, студентка 4 курсу.

Хореографами постановок та тренерами учасників є засновники Maasai dance school Дмитро Лека та Юлія Гулян.

Пари учасників виступали у двох блоках. Перший — вільна тема, другий — персонажі з фільму. «У гримерці, поки учасники переодягались, творилось щось подібне на хаос, — розповідає організатор шоу, секретар Студентського парламенту ІФНМУ Вікторія Боліновська. — Проте коли прийшов час виходу, вони трималися, як справжні професіонали, у них зникло відчуття страху, невпевненості, і вони виступили «на ура».

У журі шоу засідали перший проректор ІФНМУ професор Ганна Ерстенюк, ведучий радіо «Західний полюс», автор та ведучий програми «Халява» на 402 каналі Роман Сорока, керівник і хореограф-постановник народного театру танцю «ФієстА» Богдана Макар, а також переможець попереднього шоу «Танці з викладачами» Павло Колковський.

«Усе пройшло на високому рівні, звісно, під час шоу були свої нештатні ситуації, але в результаті все вдалось, — говорить Вікторія Боліновська. — У першому турі шоу ми побачили, на що здатні наші учасники, а вже у другому турі ми визначимо переможців. Тож запрошуємо всіх на другий етап! Приходьте та оберіть свого фаворита!»

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
2
3
4
6
7
8
12
13
14
19
20
21
22
23
26
27
28
30

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma