У п’ятницю, 23 лютого, в спортзалі кафедри фізичної реабілітації, ерготерапії та фізичного виховання відбулися змагання з волейболу в рамках щорічної спартакіади «Здоров’я» серед викладачів і працівників Івано-Франківського національного медичного університету.

Вже другий рік поспіль у волейбольних змаганнях перемогла команда стоматологічного факультету. Викладачі-стоматологи з рахунком 3:0 впевнено здолали команду фармацевтичного факультету, тож вона посіла друге місце.

Особливістю цьогорічних змагань з волейболу було те, що гру між викладачами судив студент — другокурсник стоматологічного факультету Сергій Буга, випускник медичного коледжу ІФНМУ. Він вже кілька років є членом чоловічої збірної команди ІФНМУ з волейболу, а зараз ще й пробує себе на суддівській ниві — обслуговує навіть матчі чемпіонату області.

«Спорт у всіх відношеннях це сила духу, це гарні емоції, і спорт потрібен усім не залежно від професії чи віку, — говорить гравець команди-переможця, директор навчально-наукового інституту післядипломної освіти ІФНМУ, доцент Любомир Пелехан. — Спорт — це дуже корисно, а волейбол до того ж дає можливість кожному проявити себе як індивідуально, так і командно. Спартакіада «Здоров’я» є традиційною, і ми вже мимоволі заглядаємо в календар на сайті університету, щоб дізнатися, коли ж будуть наступні змагання. Звісно, хочеться більше команд-учасників, адже дуже добре в кінці робочого дня чи робочого тижня розімнутися, порухатися, викинути емоції, зрештою спітніти — все це здорово. Маємо чудові умови на нашому спорткомплексі, зали, роздягальні, душові, тож треба користуватися ними. Дякуємо організаторам змагань, і запрошуємо всіх наших колег приєднуватися!»

У програмі цьогорічної спартакіади ще плануються змагання з баскетболу 3х3 і гирьового спорту. Слідкуйте за анонсами в календарі університетського сайту!

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
5
6
7
9
11
12
13
14
15
16
17
20
21
22
23
24
25
26
27
28

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma