В Івано-Франківському національному медичному університеті триває традиційний студентський Кубок з міні-футболу. Цього року масштабні змагання стали рекордними за кількістю команд.

Вже традиційно студентські футбольні баталії відбуваються на базі кафедри фізичної реабілітації, ерготерапії та фізичного виховання, за підтримки ректора університету Миколи Рожка, керівництва кафедри-господаря та Студентського парламенту ІФНМУ.

"Цього року ми побили всі рекорди цих змагань, адже участь бере 38 команд — це найбільша кількість за весь час проведення цього Кубку, — розповідає співорганізатор змагань, член Студентського парламенту ІФНМУ Станіслав Марусин. — Через таку кількість учасників ми почали змагання з 1/32 фіналу. З деяких курсів маємо по кілька команд, участь беруть і студенти медичного коледжу, а також факультету підготовки іноземних громадян".

"Ми дуже раді знову приймати ці студентські змагання, — говорить доцент Володимир Левко. — Студенти під час матчів викладаються на повну, на майданчику вирують справжні емоції. Чудово, що наша молодь є активною не лише в навчанні, але у спорті або ж у творчості".

"Щороку ще задовго до старту змагань нас вже питають, коли буде наш футбольний Кубок, тобто студенти люблять і чекають на ці змагання, — продовжує Станіслав Марусин. — Ще нам дуже приємно, що багато студентів і студенток об'єднуються у своєрідні групи підтримки і приходять на матчі, аби підтримати своїх колег. Тож у нас панує чудова спортивна атмосфера".

Приєднуйтеся і ви до змагань! Підтримуйте своїх однокурсників чи одногрупників. За перебігом турніру, результатами матчів можна слідкувати також в Студентському парламенті.

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma