У понеділок, 19 лютого, на базі кафедри фізичної реабілітації, ерготерапії та фізичного виховання відбулися змагання з настільного тенісу в рамках спартакіади «Здоров’я» серед викладачів і працівників Івано-Франківського національного медичного університету.

Участь у змаганнях взяли 14 чоловіків та десять жінок. Минулого року всіх разом учасників також було 24. Традиційно тенісні баталії відбулися у спеціально обладнаному залі для настільного тенісу, де встановлені шість столів для пінг-понгу.

Перемогу в змаганнях серед жінок другий рік поспіль здобула працівниця адміністративно-господарського відділу Любов Григорович. Вона займалась тенісом ще в дитинстві, і зараз залюбки користується нагодою спробувати свої сили на університетських змаганнях. "Дуже добре, що в нас організовуються такі змагання, — каже Любов Григорович. — Тут завжди панує чудова атмосфера, можна познайомитися з іншими працівниками чи викладачами університету, адже колектив у нас дуже великий, та й взагалі чудово провести час. Дякую організаторам за цю чудову подію!"

Серед чоловіків переможцем став викладач кафедри фізичної реабілітації, ерготерапії та фізичного виховання, доцент Роман Михайленко, тренер університетських студентських збірних команд з баскетболу. "Моя основна спортивна спеціалізація — баскетбол, але я вирішив спробувати себе на цих змаганнях з настільного тенісу, — говорить Роман Михайленко. — Ми часто граємо в настільний теніс з колегами-викладачами або ж зі студентами, це чудовий вид спорту. Звісно, я дуже радий, що переміг, але головне для всіх учасників — це чудово проведений час та гарне спілкування на цих змаганнях. Дякую ректорату та керівництву нашої кафедри за те, що маємо такі змагання!"

Переможці та призери змагань

Жінки

1. Любов Григорович, працівник адміністративно-господарського відділу
2. Лідія Йосипенко, викладач кафедри фізичної реабілітації, ерготерапії та фізичного виховання
3. Мар'яна Прокопович, асистент кафедри інфекційних хвороб та епідеміології

Чоловіки

1. Роман Михайленко, доцент кафедри фізичної реабілітації, ерготерапії та фізичного виховання
2. Володимир Дерпак, доцент кафедри гігієни та екології
3. Роман Лісовський, доцент кафедри медичної інформатики, медичної і біологічної фізики

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
20
21
22
24
26
27
28
29

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma