Романтична атмосфера, свічки і приглушене світло. Студенти Івано-Франківського національного медичного університету, учасники Європейської медичної студентської асоціації (EMSA) влаштували акції "Ніч поезії" та "Місто пісень", присвячені Дню закоханих.

Дійство відбувалося у читальному залі університетської бібліотеки у четвер, 15 лютого. Молодь красиво декорувала приміщення сердечками, запалила свічки і створила затишну романтичну атмосферу. Того вечора в залі лунали авторські поезії та пісні, відбувалися цікаві ігри та конкурси.

"Ніч поезії" — подія для тих студентів, хто пише поезію. Вони можуть декламувати свої вірші та обмінюватися один з одним враженнями, досвідом. Це дуже важливо. "Місто пісень" — проект, який робить людей веселими, дозволяє разом поспівати, посидіти в дружній компанії, познайомитися ближче один з одним. І цього року студенти вирішили провести ці події в один день.

"Цей вечір — своєрідний експромт, адже ми не маємо сценарію, — розповідає співорганізатор і ведуча події, студентка п'ятого курсу Ольга Кіцнак. — Звісно, ми підготували конкурси до Дня закоханих, подарунки, але ми не знаємо, хто із чим до нас прийшов, тобто які поезії чи пісні ми сьогодні почуємо. Це дуже цікаво і хвилююче".

"Чимало людей думають, що студент-медик крім навчання більше нічим не цікавиться, — говорить координатор події, студентка __ курсу Оксана Брікнер. — Але ми вважаємо, кожен має рухатися вперед, різнобічно розвиватися, мати багато захоплень. Саме тому ми проводимо такі вечори в університеті. Сьогодні ми читаємо поезії, співаємо пісні. Можливо сьогодні поєднаються чиїсь серця. Зрештою — ми просто приносимо один одному приємні враження".

Хто з якихось причин не потрапив на цю подію, не сумуйте, а слідкуйте за новинами студентських організацій ІФНМУ. Наша молодь організовує чимало цікавих подій. Приєднуйтеся!

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
15
16
17
18
20
21
24
25
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma