У вівторок, 9 січня, на спорткомплексі кафедри фізичної реабілітації, ерготерапії та фізичного виховання почались змагання з футзалу між працівниками і викладачами університету в рамках щорічної спартакіади «Здоров’я».

Взяти участь в змаганнях зголосилися одразу чотири команди: Адміністративно-господарський відділ (АГВ), Фармацевтичний факультет, Медичний факультет, Стоматологічний факультет.

«Сьогодні тут зібралися ті люди, які не зважаючи на жодні обставини знаходить час займатися улюбленою справою, сьогодні це міні-футбол, здоровий спосіб життя, — говорить ректор ІФНМУ, професор Микола Рожко. — Звісно, хотілося б більше учасників, адже маємо чудові умови для занять фізичною культурою. Але я хочу подякувати всім тим, хто прийшов взяти участь у нашій спартакіаді. Не має значення, хто сильніший, а хто слабший. Головне — спілкування в цьому залі. Це нас об’єднує. Нехай переможе дружба!»

На честь початку спартакіади ректор разом із головою профкому працівників, професором Любомиром Зайцем подарували колективу ІФНМУ нові футбольні, волейбольні та баскетбольні м’ячі.

«Спартакіада «Здоров’я» — це чудова традиція нашого університету, і дуже приємно, що вона продовжується, — каже Любомир Заяць. — Мені як вболівальнику завжди цікаво спостерігати за футбольними матчами наших працівників. На майданчику завжди панує дружба, радість і здорова конкуренція. Бажаю всім здоров’я, добра і гарного виступу!»

Результати першого дня змагань:

Медичний факультет — АГВ — 11:0

Фармацевтичний факультет — Медичний факультет — 1:6

Стоматологічний факультет — АГВ — 5:0

Змагання продовжаться сьогодні, в середу, 10 січня, о 16:00. Відбудуться ще три матчі, і тоді стане відомий переможець футзальної частини спартакіади «Здоров’я».

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
5
6
7
8
9
10
11
12
14
17
19
20
21
22
28
29
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma