У суботу, 23 грудня, у фортечній галереї «Бастіон» відбулося чергове свято для малечі «Лікарня для ведмежат», яку провели студенти Івано-Франківського національного медичного університету, учасники Європейської медичної студентської асоціації (EMSA).

«Магічна і добра «Лікарня для ведмежат» була присвячена дню Святого Миколая, — розповідають організатори. — Нас відвідало надзвичайно багато дітей із батьками. Ми сподіваємося, вони отримали лише позитивні і теплі емоції, корисну інформацію. А головне — набралися сміливості, пройшовши всю «Лікарню для ведмежат». Всі ведмедики успішно вилікувані і вдячні нашим маленьким лікарям. Завдяки «Майстерні карамелі», що допомогла нам в організації цієї лікарні, діти отримали солодкі подарунки. Дякуємо всім, хто завітав до нас! Чекаємо Вас наступного разу!»

«Лікарня для ведмежат» створена для того, щоб у вигляді гри допомогти малечі подолати страх перед «білими халатами», бар’єр між дитиною і лікарем. Усі охочі дітлахи мали змогу стати медиками та обстежити іграшкових ведмедиків. У «Лікарні для ведмежат» маленькі лікарі збирали анамнез недуги та пробували себе у ролі різних спеціалістів: стоматологів, педіатрів, травматологів, окулістів, лорів і т.д. Після повного медогляду кожен учасник отримав сертифікат, який засвідчує, що він успішно полікував ведмежат і більше не боїться лікарів.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
14
18
19
21
22
25
26
28
29
30
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma