Днями в Харкові на базі кафедри стоматології дитячого віку, дитячої щелепно-лицьової хірургії та імплантології Харківського національного медичного університету традиційно відбувся конкурс студентської професійної майстерності «Сяйво посмішки. Творчі майстерні».

Цього року Івано-Франківський національний медичний університет представляли члени студентського наукового гуртка кафедри дитячої стоматології під керівництвом доцента Ірини Костюк. Студенти взяли участь у різноманітних секціях та здобули призові місця.

Аліна Копачинська (3 курс, 11 група) здобула перемогу в конкурсі «Сучасні напрями профілактики стоматологічних захворювань в дитячому віці». Ольга Дерев’янко (4 курс, 14 група) посіла друге місце у конкурсі «Реставрація контактного пункту при лікуванні каріозних порожнин другого класу». Також друге місце посіла Анастасія Гурмак (5 курс, 12 група) у конкурсі «Новітні методи діагностики ортодонтичної патології».

«Приємно визнати, що серед студентів є прогресивна молодь, яка прагне присвятити своє життя науці, вдосконалити свою професійну майстерність, відкритися до нових знань та спілкування, — говорить доцент Ірина Костюк. — Такі молоді люди — це наша надія на краще майбутнє України!»

Щиро вітаємо наших студентів із перемогою! Також вітаємо викладачів кафедри дитячої стоматології, які вклали свою працю та час у підготовку гуртківців до конкурсу.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
2
3
4
6
7
8
12
13
14
19
20
21
22
23
26
27
28
30

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma