Напередодні Дня святого Миколая студенти Івано-Франківського національного медичного університету вирішили взяти участь у акції «Допоможи святому Миколаю», яку щороку організовує міжнародний благодійний фонд «Карітас», підготували подарунки хворим діткам, а також відвідали школу-інтернат в Надвірній.

В акції «Допоможи святому Миколаю» БФ «Карітас» небайдужі люди беруть листи до святого Миколая від дітей-сиріт і готують подарунки, які просять дітки. Цьогоріч цю справу робили студенти та куратори одразу чотирьох груп. Це 10а група першого курсу, куратор Любов Шпільчак. А 31 група, третього курсу, куратор Наталя Осадець, 32 група, третього курсу, куратор Оксана Боднар, 33 група, третього курсу, куратор Христина Дмитрук, також подарували Калуському інтернату для дітей із вадами слуху телевізор.

Ще чотири групи студентів-першокурсників підготували для діток з обласного дитячого фтизіо-пульмонологічного центру подарунки, засоби гігієни тощо. Це 3 група, куратор Надія Хопта, 4 група, куратор Ірина Сиротинська, 5 група, куратор Лариса Нечитайло, 6 група, куратор Ірина Базалицька.

Три групи студентів-першокурсників вирішили допомогти багатодітній сім’ї. Студенти та їхні куратори зібрали продукти харчування, засоби гігієни, одяг та взуття та відвідали цю родину. Це 8 група, куратор Ольга Антимис, 9 група, куратор Назар Саган, 81 група, куратор Василь Іваночко.

Крім цього 82 група другого курсу та 14 група першого курсу (куратор Марія Гуцол) відвідали з подарунками школу-інтернат та будинок-дитини в Надвірній.

«Дякуємо всім нашим студентам і кураторам, які долучились до цих акцій, — говорить голова ради кураторів ІФНМУ, доцент Тетяна Князевич-Чорна. — Дуже приємно, що щороку наша молодь бере участь в різних благодійних ініціативах, а також організовує такі події в самому університеті. Сподіваємося, що надалі все більше студентів долучатимуться до таких заходів».

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
5
6
7
8
9
10
11
12
14
17
19
20
21
22
28
29
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma