У середу, 22 листопада, в лекційній аудиторії кафедри соціальної медицини і ООЗ відбулися виробничі збори студентів першого курсу медичного коледжу Івано-Франківського національного медичного університету спеціальностей «Стоматологія ортопедична» і «Фармація».

Участь у спілкуванні взяли директор коледжу, доцент Юрій Боцюрко, заступник директора коледжу з навчальної роботи Світлана Шулепа, заступник директора коледжу з виховної роботи Володимир Левандовський, куратори груп, викладачі, а також батьки студентів.

Доповідачі ознайомили студентів і батьків з нюансами навчального процесу в коледжі, його відмінністю від навчання у школі, підняли питання успішності студентів, розповіли про проміжну атестацію, зачепили тему виховної роботи з дітьми.

«Такі збори є традиційними для нашого коледжу, для нас дуже важливо знати, як проходить адаптація наших першокурсників, — говорить директор коледжу Юрій Боцюрко. — Хочу закликати студентів і батьків до співпраці з кураторами, деканатом і дирекцією. Батьки можуть у будь-який день звернутися до нас та отримати відповіді і щодо успішності студентів, і щодо відвідування ними занять тощо».

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
5
7
8
9
10
11
13
15
17
19
22
23
24
25
27
28
29
30
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma