ПОВІДОМИТИ ПРО КОРУПЦІЙНЕ АБО ПОВ’ЯЗАНЕ З КОРУПЦІЄЮ ПРАВОПОРУШЕННЯ

Івано-Франківський національний медичний університет забезпечує прийом та розгляд повідомлень від осіб, які добросовісно повідомляють про можливі факти корупційних або пов’язаних з корупцією правопорушень, інших порушень Закону України «Про запобігання корупції».

Будь-яка особа за наявності обґрунтованого переконання, що інформація є достовірною, має право повідомити про порушення вимог Закону України «Про запобігання корупції» в Івано-Франківському національному медичному університеті. Особи, які надають допомогу в запобіганні і протидії корупції, перебувають під захистом держави відповідно до чинного законодавства.

Ви можете залишити відповідне повідомлення, інформація в якому стосується конкретної особи та містить фактичні дані, які можуть бути перевірені. Всі повідомлення розглядаються уповноваженим з питань запобігання та виявлення корупції згідно з вимогами законодавства.

Повідомити про корупційне або пов’язане з корупцією правопорушення

Електронна пошта: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Телефон: +38(097) 99-49-150   Пн-Чт: 08:00-17:15 год  Пт: 08:00-16:00 год
Скринька для звернень про корупційне правопорушення розміщена в холі центрального корпусу ІФНМУ (вул.Галицька, 2)

ТЕПЕР ПОВІДОМИТИ ПРО КОРУПЦІЙНЕ АБО ПОВ’ЯЗАНЕ З КОРУПЦІЄЮ ПРАВОПОРУШЕННЯ МОЖНА АНОНІМНО, ШЛЯХОМ ЗАПОВНЕННЯ ВІДПОВІДНОЇ ФОРМИ (Google Forms)

Анонімні звернення розглядатимуться уповноваженим з питань запобігання корупції відповідно до вимог ст.53 Закону України «Про запобігання корупції»