Цими днями з робочим візитом в Індії побував проректор ІФНМУ з науково-педагогічної роботи (міжнародні зв’язки) Сергій Кобець. Він презентував виш з метою заохочення майбутніх абітурієнтів вступати до Івано-Франківського національного медичного університету.

Відбувся семінар в Делі, присвячений запрошенню кандидатів на навчання в Івано-Франківську. Сергій Кобець презентував Івано-Франківськ, напрямки роботи ІФНМУ, досягнення та конкурентоздатність університету серед інших вишів країни.

«Головна мета поїздки — заохотити абітурієнтів до здобуття медичної освіти саме в нас, — розповідає Сергій Кобець. — Презентуємо Івано-Франківськ, особливу увагу приділяємо умовам вступу, досягненням нашого університету. Подію відвідали понад 100 осіб, тож є великий інтерес до нашого університету».

На разі в ІФНМУ навчається близько півтисячі іноземних громадян, родом з Індії. Викладачі вишу відзначають дисциплінованість індійських студентів та їхній належний рівень їхніх знань. Студенти з Індії беруть участь у науковому житті, творчій самодіяльності, займаються спортом.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
4
5
10
13
14
16
17
18
19
24
25
27
28
29
30

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma