У медичному коледжі Івано-Франківського національного медичного університету 23-27 червня відбувалась державна кваліфікаційна атестація випускників спеціальності «Фармація».

Державна кваліфікаційна атестація проходила у формі комплексного кваліфікаційного екзамену, який включав в себе два етапи. Перший, теоретичний, етап відбувся 23 червня в комп’ютерному центрі університетського відділу інформаційно-аналітичного забезпечення. За допомогою комп’ютерного комплексного тестування випускники показали знання теоретичного матеріалу одразу з шести професійно-практичних дисциплін.

Другий, практичний етап відбувся 26-27 червня, на базі фармацевтичного факультету. Оцінювались вміння та якість розв’язання типових завдань майбутньої професійної діяльності фармацевта відповідно до виробничих функцій з дисциплін «Технологія ліків», «Організація та економіка фармації», «Фармакологія».

Екзамен склали 59 студентів, одна з них отримає диплом з відзнакою. Урочиста вчена рада з нагоди випуску студентів медичного коледжу спеціальності «Фармація» відбудеться в понеділок, 2 липня, об 11 годині у приміщені івано-франківського Арена-Центру.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
2
3
4
8
10
11
13
14
16
17
28

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma