Нещодавно на базі Одеського національного медичного університету відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з інфекційних хвороб. Івано-Франківський національний медичний університет представляла команда студентів у складі Надії Яремків (5 курс), Вікторії Коколин (5 курс) та Олександри Веприк (6 курс).

Загалом, на олімпіаду прибули 36 учасників зі всіх медичних навчальних закладів України. Конкурсні завдання складалися з теоретичної та практичної частин. У теоретичній частині були конкурси «Тестування», «Вирішення клінічних задач підвищеної складності», практична частина складалась з «Курації хворих з інфекційною патологією».

Студенти ІФНМУ гідно представили університет і кафедру інфекційних хвороб та епідеміології. Так, студентка Надія Яремків здобула 3 місце, а Олександра Веприк отримала диплом «За найкраще клінічне обстеження хворого».

«Отримати призове місце було для мене певною несподіванкою, адже я вперше брала участь в такому конкурсі, — розповідає Надія Яремків. — На олімпіаді було багато студентів, які себе гарно проявили, тому приємно, що мої старання також відмітили. Під час студентських років треба намагатися вести активний спосіб життя і окрім навчання намагатись брати участь в громадській діяльності та подорожувати. Так, відвідавши олімпіаду в Одесі, мені також вдалося вперше в цьому році побувати на морі».

Під час урочистого закриття голова оргкомітету олімпіади Тетяна Чабан вручила дипломи переможцям, а також відзначила високий рівень підготовки всіх конкурсантів. Після завершення конкурсного дня для учасників олімпіади провели вечірню екскурсію цікавими історичними місцями Одеси.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
8
9
10
11
13
15
16
17
22
23
24
25

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma