Громадська організація студентів ІФНМУ EMSA (Європейська медична студентська асоціація) не стоїть на місці та приймає активну участь в житті Івано-Франківська. У суботу, 5 травня, під час Велодня з нагоди відзначення 356 річниці з дня заснування міста студенти проведуть для велосипедистів тренінг з надання першої медичної допомоги.

Студенти дуже відповідально поставилися тренінгу, тому попросили Заслуженого лікаря України Сергія Колосовського допомогти їм розібратися у всіх нюансах, що стосуються надання першої медичної допомоги при травмах на велосипедах.

«Ми дізналися багато нового та цікавого про швидке та вчасне лікування відкритих ран, допомогу при сонячному ударі, необхідне оснащення для заїзду, — розповідає організатор тренінгу студентка Юлія Свердел. —  Особливу увагу під час навчання ми приділили діагностиці клінічної смерті та проведенні серцево-легеневої реанімації на сучасних американських манекенах-тренажерах. Надзвичайно вдячні за надану допомогу. Тепер ми готові проводити якісний і інформативний інструктаж».

Отже, вело-любителі, відвідайте тренінг та вчіться. Буде цікаво і корисно!

Нагадаємо, нещодавно учасники EMSA провели "Лікарню для ведмежат" у школі села Загвіздя, а днями взяли участь у першому форумі «Об'єднані та вакциновані: захист від інфекційних хвороб для кожної дитини» в Києві.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
5
6
7
8
9
10
12
13
14
15
16
17
18
19
20
24
26
27
28
29
30

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma