Івано-Франківський національний медичний університет продовжує розширювати коло своєї міжнародної співпраці. У п’ятницю, 30 березня, відбулася зустріч адміністрації університету з директором департаменту міжнародного співробітництва заступником мера польського міста Люблін Кжиштофом Лятка.

Університет представляли ректор професор Микола Рожко, перший проректор професор Ганна Ерстенюк та начальник відділу міжнародних зв’язків доцент Віталій Осадець.

Сторони обговорили основні напрямки співробітництва між мерією Любліна з залученням науковців Люблінського університету, з яким ще у червні 2015 року ІФНМУ уклав угоду про співпрацю. Зокрема йшлося про обмін студентами та науковцями у рамках академічної мобільності між університетами, участь у спільних наукових проектах , а також розвиток міжнародних зв’язків у рамках транскордонного співробітництва.

Окрім цього, польська сторона повідомила, що зацікавлена у випускниках ІФНМУ, зокрема медичного коледжу, пропонує для них програму працевлаштування та допомогу у нострифікації документів про медичну освіту в Польщі.

Представники обох сторін дійшли спільного рішення про проведення розширеної зустрічі з залучення науковців ІФНМУ та польської делегації для розробки спільних проектів у напрямку фармації та підписання договорів для подальшої тісної співпраці.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
15
16
17
18
20
21
24
25
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma