Днями в івано-франківському народному домі «Просвіта» відбувся фестиваль «Мелодія двох сердець», присвячений Дню закоханих. Участь у святі взяли й студенти Івано-Франківського національного медичного університету.

Загалом у концертній програмі взяли участь студенти трьох франківських вишів: Прикарпатського національного університету ім. Василя Стефаника, Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу та власне ІФНМУ.

Студенти ІФНМУ виступали зі зворушливими пісенними номерами. Студентка другого курсу Ілона Юзьків виконала пісню «Мовчати», першокурсниця Юлія Тонюк заспівала композицію «Варто чи ні». А другокурсниця Марта Блонна заспівала пісню, акомпонуючи собі на бандурі.

«Це був вечір не лише для молоді, а для людей усіх поколінь, — розповідає голова осередку «Просвіти» в ІФНМУ, доцент кафедри мовознавства Марія Гуцол. — Для молоді це була гарна можливість виступити на одній сцені з уже іменитими артистами, які також брали участь у цьому фестивалі. На вечорі звучали пісні, романтичні поезії, були танці тощо. Панувала чудова і приємна атмосфера».

Фото: Просвіта Прикарпаття

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma