У п'ятницю, 9 лютого, на спорткомплексі ІФНМУ відбувся справжній міжнародний футбольний матч — зустрічалися команди Єгипту і Йорданії. Це був фінал Кубку з міні-футболу серед громад факультету підготовки іноземних громадян.

Такі футбольні змагання вже стали традиційними в ІФНМУ. Так, минулого навчального року у фіналі чемпіонату зустрічалися команди Іраку та Йорданії, і перемогу здобули йорданці. Цього разу минулорічні переможці отримали сильнішого суперника.

Команда Єгипту одразу ринулась в атаку, і за короткий час забила кілька "сухих" голів. Згодом йорданці таки зуміли повернутися у гру, теж почали забивати, але так і не змогли бодай зрівняти рахунок. Фінальна сирена зафіксувала рахунок на табло 12:8 на користь студентів з Єгипту.

Чимало студентів, які прийшли вболівати за своїх друзів, створили неймовірно гучну атмосферу у спортзалі кафедри фізичної реабілітації, ерготерапії та фізичного виховання. Емоції били через край! Так саме емоційною була церемонія нагородження, коли медалі переможцям і призерам вручали ректор ІФНМУ, професор Микола Рожко, заступник ректора з виховної роботи, доцент Ігор Ванджура, завідувач кафедри-господаря змагань, професор Ігор Чурпій, доцент Володимир Левко.

"Під час гри у залі панувала просто фантастична атмосфера, — говорить ректор Микола Рожко. — Дуже приємно, що студенти люблять, футбол, спорт, так завзято підтримують один одного. не дивлячись на те, що хтось програв, а хтось виграв, у залі панували тільки позитивні емоції. Такій згуртованості можуть повчитися навіть наші студенти-українці. Такий футбольний чемпіонат — це прекрасна ідея, і ми підтримуємо її. Особливо приємно, що частина зі студентів грали у формі з українською символікою. Ми вдячні їм за те, що вони так гарно себе проявили".

"Дуже дякуємо ректорату, деканату факультету підготовки іноземних громадян і кафедрі фізичної реабілітації, ерготерапії та фізичного виховання за допомогу і сприяння в організації цього фінального матчу, — каже один з організаторів чемпіонату, студент шостого курсу з Йорданії Абдель-Даєм Султан. — Такий чемпіонат у нас відбувається вже другий рік. Кожна команда-учасник представляє одну країну. Це були Йорданія, Ірак, Туніс, Еквадор, Узбекистан та інші. Нам дуже приємно, що на наш фінал прийшов ректор, проректор, працівники нашого деканату. Дякуємо всім!"

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
15
16
17
18
20
21
24
25
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma