У п'ятницю, 23 лютого, о 13.00, у залі засідань Вченої ради Центрального корпусу Івано-Франківського національного медичного університету (вул. Галицька, 2) з ініціативи кафедри мовознавства відбудеться чергова методична конференція, присвячена питанню важливості й актуальності удосконалення знань з англійської мови.

Захід проведуть представники Grade Education Centre (м. Київ), котрий є Офіційним Платиновим партнером Cambridge English Assessment в Україні. Із присутніми спілкуватимуться керівники екзаменаційного та навчально-методичного департаментів Grade Education Center Ольга Файзуліна й Анфіса Крамаренко.

"У програмі конференції передбачені лекції про IELTS, а також про повну лінію кембриджських іспитів, зокрема FCE, CAE, CPE тощо, — розповідає завідувач кафедри мовознавства, професор Світлана Луцак. — Для студентів і викладачів університету, сподіваємося, цікавою буде розповідь про посібники, які допоможуть медикам удосконалити англійську мову, позаяк істотними викликами часу сьогодні є потреба ґрунтовно підготуватися до субтестів іноземною мовою в іспиті КРОК чи екзамену IFOM, закордонного стажування тощо".

Нагадаємо, договір про співпрацю між ІФНМУ та Освітнім центром "Грейд" було підписано в лютому 2017 року, завдяки чому працівники університету мають змогу готуватися до іспиту з англійської мови на рівень В2 та складати FCE у стінах рідного закладу.

Щиро запрошуємо всіх зацікавлених!

Cambridge

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
5
6
7
8
9
13
14
15
16
17
20
27
28
29
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma