В останні дні 2017 року відбулися матчі дев’ятого туру чемпіонату Івано-Франківська з футзалу. По їх завершенню остаточно сформовано всі групи вирішального етапу турніру. У елітну «золоту» групу пробилася студентська збірна ІФНМУ — команда «Медик».

Ще за кілька турів до кінця попереднього етапу команда ІФНМУ забезпечила собі місце в першій лізі чемпіонату, яку ще називають «золотою». Тож останній матч, який відбувся 23 грудня, не мав турнірного значення. Але календар звів «Медик» з лідером його групи командою «Оріон», і наші спортсмени вирішили дати бій супернику і перемогли з рахунком 4:3.

20180105futsal

«Протягом першого кола чемпіонату ми не зазнали жодної поразки, мали лише дві нічиїх, — розповідає тренер нашої команди, викладач кафедри фізичної реабілітації, ерготерапії та фізичного виховання Олексій Федорюк. — В останньому турі ми переграли лідера, навіть дали пограти нашим наймолодшим гравцям. Від першого місця ми відстали на одне очко, але участь у «золотій» лізі ми собі гарантували ще за два тури до кінця. У лідера завжди хочеться виграти, і ми здобули цю перемогу. Хочу подякувати всім наших студентам за відповідальне ставлення до тренувань і матчів. Попереду найголовніша стадія чемпіонату, тож усе тільки починається. Найцікавіше попереду!»

Матчі чемпіонату Івано-Франківська відновлюються 13 січня. Ігри відбуваються у суботу та неділю в муніципальному фізкультурно-оздоровчому комплексі по вулиці Симомненка. Приходьте та підтримайте нашу команду!

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
2
3
4
8
10
11
13
14
16
17
28

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma