Днями в Києві відбувся Всеукраїнський фестиваль-конкурс мистецтв студентів-медиків та працівників лікувальних установ України «Ліра Гіппократа – 2017». Івано-Франківський національний медичний університет представляли троє талановитих студентів, і всі здобули дипломи першого ступеня!

Фестиваль-конкурс відбувався в концертному залі Київської дитячої школи мистецтв імені Стефана Турчака і зібрав медичну громадськість з усієї України. Це були як медичні працівники, лікарі, так і студенти з понад десяти медичних вишів України.

ІФНМУ на конкурсі представляли студентка третьокурсниця Христина Лікар, студентка четвертого курсу Віра Барановська, які взяли участь у співочому конкурсі естрадного жанру, та провізор-інтерн Інна Калугіна, яка виступала в академічному вокалі та художньому читанні. Кожна студентка отримала диплом першого ступеня. Окремо дипломом за високопрофесійну плідну діяльність і подвижництво в галузі культури і мистецтва нагородили художнього керівника наших співачок — начальника відділу освітньо-виховної роботи та організації дозвілля ІФНМУ Ірину Лесів.

«Ми дуже задоволені цим фестивалем і всією поїздкою до Києва, отримали море позитивних емоцій, — говорить Христина Лікар. — Ми є не тільки студентами-медиками, але й творчими особистостями. Музика — це наше захоплення, вона дозволяє розкривати себе не лише в навчанні, а й у творчості. А брати участь у таких фестивалях і конкурсах, представляти рідний університет на всю Україну — це честь для нас».

Студенти ІФНМУ вже далеко не вперше беруть участь у цьому фестивалі, і чи не щороку здобувають дипломи лауреатів. Минулого року дипломи першого ступеня тут здобули студенти Медичного коледжу ІФНМУ Тетяна Буркацька та Віра Яцюк, а в 2015 році лауреатами першої премії стали Вікторія Понюк та Арсеній Вітрецький.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
15
16
17
18
20
21
24
25
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma