Чоловіча студентська збірна команда Івано-Франківського національного медичного університету з волейболу продовжує виступ у чемпіонаті області з волейболу серед команд Вищої ліги. У третьому турі наші студенти зустрічалися з минулорічним чемпіоном «вишки» «Володарем» з Галича.

На жаль, перемогти наддосвідчених суперників студентам-медикам не вдалося. Рахунок 3:0 на користь галицької команди. Наступну гру «Медик» проведе на виїзді в Бурштині.

«Цього разу ми грали краще, ніж у попередньому турі, але команді все одно ще чогось не вистачає, — говорить тренер нашої команди, викладач кафедри фізичної реабілітації, ерготерапії та фізичного виховання Сергій Лопацький. — Вища ліга — це нове дуже серйозне випробування, і водночас можливість зіграти з дуже потужними командами. Тож ми потрохи зігруємося, набираємося досвіду у новій для нас лізі».

Нагадаємо, минулого навчального року наша збірна здобула бронзові нагороди чемпіонату Івано-Франківська, перемогла на обласній універсіаді та вперше в історії університету посіла третє місце в чемпіонаті області серед команд Першої ліги. Завдяки останньому досягненню команда отримала право підвищитися в класі, і за сприяння ректора університету, професора Миколи Рожка та кафедри фізичної реабілітації, ерготерапії та фізичного виховання команда заявилася у Вищу лігу області.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
15
16
17
18
20
21
24
25
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma